November 2013

November has always been my favourite month 🙂

My son was born in November 11.  He is all 16 year old grown up today, Alhamdulillah. We had a small do for him on that beautiful day.

He and our nephew, Ali Hamzah shared the same birth date.  So, we got them two nice cakes 🙂 and celebrated.

hazimbirthday2

hazimbirthday

Then, November 2013 also showers us with a lovely rezq, Alhamdulillah syukur and happy sangat.  Well, sape tak suka menda baru kan? so, here are the happy faces…

sarah_car2

car3

so, dah vroom vroom ronda 🙂 hehe

Then, our lil princess, Anakanda Sarah Kamilia got her UPSR result in November 2013 also.  Alhamdulillah syukur syukur Ya Allah.

sarah_upsr

Well, dia gadis pemalu, so kita snap dari belakang jer la but congratulations Sarah.  We are soooo proud of  you and doa Ibu agar Sarah terus maju dan suksess, in both dunia ok? 🙂

And last week, just before November 2013 ends, rombongan che kiah dari Kelate tiba for a family wedding and it was just heavenly to have them around as always.  Mari lagi deh ! 🙂

kelantan2

Alhamdulillah for all these Allah.  I am one happy soul 🙂

See you peeps!

Almarhum Ahmad Ammar Ahmad Azzam

ammar

Tenanglah  Ahmad Ammar, dalam persemadian abadinya di pinggir Constantinople, di sisi Abu Ayyub al-Ansari radhiyallahu anhu.

“Andai aku syahid, kebumikan aku di pinggir Constantinople. Agar pada suatu hari nanti, apabila aku mendengar tapak kaki kuda tentera Islam di atas kuburku, tahulah aku bahawa janji Nabi, telah tertunai!” – Abu Ayyub al-Ansari r.a. 44H

Something borrowed from : http://saifulislam.com/2013/11/ammar-antara-tadbir-insani-dan-takdir-ilahi/

ammar2

I am not a big fan to youtube.  But dalam FB, these past days trending about this young man so I clicked.

Walaupun tidak pernah mengenalinya, Berjurai-jurai airmata dan luluh hati membaca a short-lived life journey dan perjuangan seorang anak muda, 20 year old, Ahmad Ammar ini yang telah kembali penciptaNya on  1st day of Muharam 1435 (November 2, 2013) kerana kemalangan di Istanbul. Al Fatihah 😦

Berapa ramai dari kita berkunjung ke Turki tapi ramai yang tidak menyedari apa yang tersirat di bumi alfatih…

Please do google almarhum and read on about his lilfe, you will feel me and for that brief second, I felt like I have known him forever and sedakah him my Al Fatihah.

In Syaa Allah, for almarhum and us all, who come into His Presence as believers, Allah gives the promise of Jannah, wherein he will remain forever. As there is no doubt that this promise will be fulfilled, those who believe with certainty will never doubt its truth, In Syaa Allah.

😦

happy 16th birthday, dear son

My son.  My everything 🙂 and Alhamdulillah he is 16 today.

Ibu loves you despite of all those hoo haa tau 😛  Very much!

Happy birthday sayang.

hazim1

Eeerr elo bro, cake tuh lum settle dalam peti ais.  hehe.

Hazim2

oh my son.  We are so syukur for you.  Alhamdullilah 🙂

hazim3

And, not forgetting our Ali Hamzah, our nephew who also celebrated his birthday today, 11.11 (sama macam Abang Ngah),  Ibu doakan both of you terus membesar menjadi anak-anak lelaki solehah kebangaan kami semua, dunia akhirat.

Happy birthday again to both of you with love on this happy day.

🙂

Qurban 2013 @ Kelantan

Salam peeps.

Cerita basi but relevant 🙂

Mood tak de hari ini, so no tulis-tulis. Gambar jer lah. Tuh pun collage 😛

Our Hari Raya Qurban celebrated in Kelantan this year @ 2013. Gambar berlambak tak hengat for remembrance.

qurban2013_1