Erti sabar dan sakit

Bila sakit, kita sabar. Dan Allah SWT sayangggg umatNya yang sabar kan?

So, bagus-kan sakit? :)

Sekarang nih saya sedang demam dan selsema. Sakit degree rendah jer. Apalah sangat compared to those people yang lebih diuji Allah SWT dengan sakit yang kronik. Nauzubillah !

So, saya sabar and redha dengan sakit yang cuma sedikit ini. Work-pun has been hectic in the office. With my Spa is opening this 1 April!! No no April fool but, OPENING (spelt in bold!) people. Gosh. So, sungguh-lah banyak kerja di office itu. So, now nih dah demam, dapat lah rest kat rumah :)

One day to rest and rest, Alhamdulillah. Oh yes, saya juga sudah makan ubat. Best jugak kan?

As, I am writing this, I was just being awaken by my little angel, Syaza asking me if I had done my solat Asar.

Oh anak, terima kasih kerana mengingatkan Ibu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s