In my heart right now..

These past few days b*****t🙂 beku kat atas kerusi sebab meeting dua hari berturut-turut 9 am- 5.30 pm.  Hmmm.. Worth it ke semua nih.

Lepas tuh berkejar-kejar balik rumah.  Stuck dalam traffic jam di jalanan berbatu-batu jauhnya.  Headache. Body ache.  Macam-macam ‘ache’ ada.  Sigh.

Well, I can only propose, Allah SWT disposes, that is my ultimate faith.

But, in my heart right now, Im leaning towards changing workplace and work schedule.  Tak tahan dah rasanya. Right now, all I wish to do is to clear my mind and fill my heart with nawaitu yang betul, InsyaAllah as I pray harder and increase my patient, Allah will fulfill what my heart desires :) kan ? Amin.

Well, today nak balik cepat-lah as TGIF is ruling my day. Ahaks.  So guys, have the loveliest weekend with your loved ones !

I would.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s