Rindu…

Salam….

Dah lama tak meng-hupdate rasanya blog saya nih. Hmmm kadang kepala kita cam gini la kot.  Banyyaaakkk sangat dalam kepala nak ditulis dan dikongsi, but ada satu penyakit tuh pulak datang melanda… Penyakit ‘Malas’ nama dia.

Since today merupakan hari kenyang sedunia😛 sebab asyik makan jerk, Hani gagahkan jugak semangat untuk membuka blog dan meng-update walau idea kering sebenarnya…

To begin with, as I was in JB from Friday to Sunday last to attend to some office matters kata sana, my beloved boss punya mom had passed away. Al Fatihah to my boss on the loss of his beloved mother, Allahyarhamah Puan Rahmah bt Dara.  May Allah SWT gives her Jannah and placed her among the pious, InsyaAllah…

This Friday nampak gaya macam nak kena turun JB lagi… tapi di hati ada sedikit gusar – Miza, my baby girl ada Hari Anugerah Cemerlang kat sekolah dia…

Hmmmm… tiba-tiba laks saya rasa amat teruk.. Am I a bad mother if I did not go ???

Erks nak balik umah ler…mood dah terus ilang….. ish.

daaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s