Ajin Piji-ku… :)

Ajin Piji – Being the most kenit🙂 in our house, he is soooooooooooooooooooooo adorably manja…

And we both would just baring, lazing around, borak-borak kosong, sharing stuff. He loves to tell and asks me loads of things. Almost about anything. Budak kecik kan…

He is so cute when he said this to me last night sampai kita semua pecah-pecah perut ketawa.😛

I asked him what he wants to bring for his ‘bekal’ to tadika the next day (hari ni-lah).

He tengah guling-guling and story me this.

“Kawan kita bawak ayam gi sekolah, tapi ayam tuh tak leh jalan la…”  Muka dia selambaaaaa gilerrrr jer bercerita..😀

Hahahahahahaha. kah kah kah kah.

I just cannot catch my breath to respond to him in cue.

(apa tak nyer.. what he meant was – kawan dia bawak ayam goreng. Tapi yang tak tahan bila dia sambung, ayam tuh tak leh jalan.. of course la tak leh jalan anak wei…. dah ayam tuh dah kena potong dan di goreng…)

hahahhaahah. memang sah la ko kecik lagi nak oi…

hahahaha

2 thoughts on “Ajin Piji-ku… :)

  1. ‘maksu,kita rasa kita ada b*ntut lah’…dgn muka selamber dia gak lepas basuh yak dia time dia transit at my hse dulu.i will never forget this phrase..hihi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s