Aja and Ajin beraya dgn Chicken Pox !

Salam Syawal to all.

In the spirit of Hari Raya, truth is –  me and beloved family kena kuarantin from day one hari raya… so, kita belum la lagi keluar menziarah berhari raya pun..🙂

Why aaaa??

My 6 year old girl yang berpuasa penuh and first time menyelesaikan Ramadhan with flying colours, Syaza Irdina on the eve of hari raya pertama telah dijangkiti chicken pox!! Kesian sangat tengok anak Hani yang ini tau. Since she finished her Ramadhan full, dia lah yang kononnya palinggggggg excited giler menunggu Syawal… pas tuh kena lah pulak chicken pox – so kuarantin la dia.. sampai ke hari ini, from berjalan jalan beraya and her tadika of course…🙂

She is now still resting at home but have fully recovered, Alhamdulillah. Cumanyer, risau if berjangkit kat orang lain kat tadika.., so kuarantin lah lagi..

And memang betul berjangkit pun bendalah nih – to no other but her younger bro – Ajin Piji ku..😀

I snapped some gambar as a proof that they had chicken pox already. Orang kata, chicken pox nih kena sekali jer seumur hidup kan??

Aja

ajin_pox

So to-date, hari raya is yet-not hari raya la pun for us all.. Hehe.. InsyaAllah this weekend, beraya pulun habis wa cakap lu !!😉

2 thoughts on “Aja and Ajin beraya dgn Chicken Pox !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s