macam-macamproject.com

Salam to all di hari yang ke lima belas Ramadhan 2009.

Yesterday was a very ‘cool’ bukak puasa day really for us.

Me and juniors semalam berbuka di KFC. Daddy tak ada, malas ler Ibundanyer nak memasak😛

Quite frankly, tak masuk di akal ku untuk makan KFC for buka, but kids?? They super loving it !! Me end up tapau Japanese and bawak seludup ke dalam KFC…😉

Have a look..

puasa_kfc

Then, after our Maghrib kat situ, we decided to do another round of shopping raya. Ada jerk yang hendak dibeli.. lagipun, since ayah tak ada kan, nanti dia bising. hehe membazir katanyer.. lahai dah kata raya is for budak-budak…! nak buek cam no…

We reached home slightly before ayah did!! fuhh nasib. Or else, kantoi!!

As promised – me, Sarah & Syaza telah menyusun semua kasut-kasut yang sungguh banyak itu dan telah mengambil gambar…😀

Bila Hani tengok balik kasut-kasut tuh sumer – mak datuk!!

My Pictures2

Pas tuh, I pening. Berbuka puasa di luar means esok nyer sahur kena lah saya masak fresh-fresh since tidak ada lauk berbaki dari berbuka. Hmmm pikir punya pikir, I decided to cook nasi lemak dengan persetujuan ramai!😉 nyum nyum yummy..

See-lah..

 puasa_nasilemak

Tangkap leleh sey..

So, sempena empat belas hari berpuasa semalam, Alhamdulillah, jadi lah ianya macam-macamproject.com😀 …

Have a long resting weekend  people, since Nuzul is on Monday for the Selangor-ians. ERKSSSS (wa KL-ian!!!)

3 thoughts on “macam-macamproject.com

  1. wei beb…byknya kasut! ke kasut ibu je yg lebih nieh..hehe…

    and bebuka kat fast food sgt la heaven for kids tp kalau aku kan..aku nak nasi jugak…

    so, slmt bekeje ye on Monday..hehe..ye ye..ada gang tp oooppss.. ko siang..aku mlm… x de maknanya…

    take care darl!

    Like

  2. 😀 errr mak dia tak raya
    so kasut tuh berpada lah😛
    Aku pun tak lalu KFC tuh semalam
    balik merambu ramba aku carik makanan kat umah..
    hehe
    Have a gud weekend darl
    Miss you ya..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s