My puasa ramblings (tiga)

Salam di hari enam Ramadhan Kareem 1430, Alhamdulillah..

Below was a conversation taken place yesterday evening.

Betterhalf   –   “Esok Abang ada buka puasa kat luar..(today lah tuh)”

Myself          –   “oh ek? Kat mana sayang?”

Betterhalf   –   “Warong Pak Mydin” (Restoren ini towkay dia rupanya is a golf friend to my betterhalf)

Myself         –   “ala….. abih kita orang tak leh ikut?”😀 (nada suara mengada-gada nak mampos!) hehe..

Betterhalf   –   ketawa berdekah-dekah.. “Abang dah agak dah, so abang dah cakap siang-siang kat si polan tuh Im taking my family… hehe”

So today we all berbuka la kat luar. If you ask me, I opt to berbuka di rumah anytime! best dan selesa. Take our own sweet time eating, munching, talking at our home comfort. But budak-budak being kids, it will be such a joy for them to break fast kat luar every once in a while.

Yang kelakaunyer, dah lah towkay Warong Pak Mydin tuh eventually ajak my betterhalf jer untuk berbuka. Jemputan lah kononnya..  but end up, he angkut the whole batalion – on top of it, I am also taking my lil sis, Awa and family to join the break fast today kat Warong Pak Mydin itu..

hehe..

Agaknya la kan… menyesal tak towkay restoren tuh ajak my betterhalf at the first place?  kuang3x😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s