Jom minum??

Indonesia dishes are amongst the most delicious in the world, I reckoned.

On my personal note, I like to share today with you guys a few drink that I have NEVER see or tasted here in KL -at least. Blame it on me, its my first time😉

Jom jom..

The one below is air jeruk.  Hani snapped kan sekali ngan gambar buahnyer so that you had some idea air nih rasa camne.

Ini adalah jatuh cinta pertama saya…. hehe. I fell in love with this drink upon trying it !!. so, confirm-lah lepas tuh asyik mintak air nih jer. Yang dingin lagi gitu… kuikui.

jeruk

Oh yes, must share this one also. The much-talked of the town – *air teh botol*? Sape-sape yang pernah sampai sana taulah betapa famousnyer air nih kat sana. Now is my turn aaa… (tapi quite frankly, Hani tak suka sangat..)

teh botol

Hahh this one. The ever famous STMJ (Susu Telur Madu Jahe).. bunyinyer sungguh indah tapi Hani tak suka this STMJ. Nak nak ada taste halia kat dalam tuh. Erks.. Tapi untuk menyampaikan hajat, I did take a sip. Taste like horlicks jer rasanya but still not a liking to my tastebud. Tapi guys, make sure if you want to drink this, bak kata sahabat saya, Sherry – “Biar yang asli dong!!”..

stmj

Okay, this one lak ala-ala ABC depa!! what I like most about this ABC?? . Di dalamnya ada hirisan nangka and hirisan kelapa muda babe… pergh recommended !!

abc

Not forgetting also of course, nama air ini adalah Kampung Daun Sling.. apa yang sling pun tak sure, but nice. They added on bit of soda in it. Air ini we all jumpa hanya di Kampung Daun..

food7

Thank you for reading guys! Hope you are liking it as much as I enjoy writing them!!

7 thoughts on “Jom minum??

  1. ah ah babe;)
    Sebab sedap sangat air tuh
    Tapu bukan kg daun babe, itu aku minum pink guava (pun tak snap, sebab air dah abih dulu)
    hehe
    Kita minum kelapa kopyor tuh kat Rumah Makan Sari Sunda..
    hehe lagi pun i have drank almost same type
    Aku jumpa kat belakang umah aku hari tuh
    time melepak ngan Alia

    Like

  2. ooh.. i ‘miss’ d taste or the original STMJ and ‘Teh Botol’ tooo.. hihihi.. coming soon to taste it again.. i like…

    Like

  3. aiiii.. mak aaiii..amboi, dah bersakan shopping di sana..masih bisa ngirim2 lagik.
    waduh.. bisa bisa deh…🙂 sediakan aja ongkos + upah membawanya, bisa aje gue carik….hahaha

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s