Bila Aku Sakit…

This time round rasa macam lama tul that I been sick. Layu jer. I was in my own world and sleeping most of the time. Selama dua minggu that I been away and sick, it has been like an alarm for me. Both my body and mind – are being alarmed.  And I have been doing a lot of thinking as well. And today,

1.  I appreciate my health better (dulu ‘gah’ sangat kunun sihat sentiasa).
2. I appreciate my life better. Rasa pendek jer hidup nih.
3. I appreciate my food better (dah selama-lamanyer berdiet jer rasanya, tuh tak makan, nih tak makan).
4. I appreciate my better half better (dulu asyik mengomel jer dengan cik abangku itu).
5. I appreciate my juniors better (kalau tak, kena sergah manjang anak-anakku itu).
6. I am more concern about happenings and people around me.
7. I makin bertambah sayang my kekawan yang begitu mengambil berat.
8. I appreciate better waktu dan masa sihat yang Allah kasi. Now nih Hani asyik bersembang jer ngan
betterhalf and kiddos. Masa bersama terasa pendek dan suntuk.
9. I appreciate my maid better (thank God dia ada).
10. I appreciate my weather better. Dulu mengomel panas sangat lah, itu lah.. semua tak betul.
11. I became more pitiful for cats (my neighbour pergi UK, so kucing-kucingnya berkeliaran di garajku – dulu
aku shuuh shuuuh kucing-kucing tuh sumer).
12. I menjadi lebih bersyukur dengan apa yang I ada.

Pengajaran aku?? Syukur Alhamdulillah aku sakit…😛

6 thoughts on “Bila Aku Sakit…

  1. Hani, when ever I am sick, my mom always say..”sakit tu nak cuci dosa tu…” then only I feel better.. semuga cepat sembuh ya..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s