You’re BUSTED !!!

Ini adalah Projek Top Secret ‘Puan Pengerusi’ dan tali barut beliau, wa tak ada kena mengena. Larikkkkkkkkkkkkkk.

Atas-atas sebab keselamatan yang perlu diperketatkan, saya telah ‘diarahkan’ untuk mem-blur-kan gambar ini walaupun ianya diterima dengan quality yang amat jelas.

Ibu-ibu mengandung atau sesiapa yang mempunyai penyakit  jantung atau yang seangkatan, dinasihatkan agar mundur… akibatnya mungkin vital..

Here it is..

paparazi

Misi Jebon 007 kali ini ialah agar ‘pasangan’ ini tampil ke muka pengadilan, bertanggungjawab dengan segala perbuatan mereka dan BERKAHWIN!! (alhamdulillah).

Until this mission is accomplished, Puan Pengerusi akan terus ‘meng-harrass’ saya dan hari ini, saya tiba-tiba tersedar satu perkara – BAHAYA TUL JIKA KEKAWAN ANDA ADALAH BLOGGERS. YOU MIGHT WANT TO STAY AWAY… 😀

*nota kaki

Gambar adalah ihsan dari sumber-sumber yang sedang ‘membuncit’ 😀

39 thoughts on “You’re BUSTED !!!

  1. uuuuiiiiiiiiiitttttttttttttttttt…. adakah saya tersilap melihat gambar tersebut…oh tidak..ini adalah kenyataan..apa lagi…bila mau banjer makan?kalau x banjer..gbr ini akan diletak didalam youtube..erkk? youtube ke?muahhahahhahahaha

    Like

  2. sape la si spy tu ekk..muahhahahhahahahhahahha..tp yang pasti… sapekah gerangan yg melakukan aksi lintuk..auuuww? jawap jgn x jawap….muahhahahahhahahha

    Like

  3. waaa….sapa beb? jgn la kasi aku jeles…sabtu nie aku kat sabah lar… sepinggan sebantal ek..sapa weiiii…puas dah aku perah otak nie….

    Like

  4. Update!!
    The Chairman and the ‘mangsa’ dalam perundingan agar gambar-gambar seterusnya yang lebih panas panas ! tidak akan muncul di layar skrin anda 😀

    Like

  5. udah2 la tu.. bawak bertenang semuaaa…
    sebarang perkembangan yg selanjutnya, kiranya ada.. akan dimaklumkan kelak.. kalo ado… hikhikhikhikhik

    Like

  6. Hmmm… is there any possibility that the you-know-who is the you-know-who. Lets look at the picture again closely…. reallll close. OMG…hahahha

    Like

  7. Adoiii..adakah kerana gbr ini maka saya telah dijangkiti penyakit sakit mata sehingga MC 2 hari? oh tidaaakkkkkkkkkkk….

    Like

  8. alamakkk…. saya terlambat update…wow…. bestnya ….apa lagi kena la banjer kitorg reramai..ala setakat Nailis subang/ampang..hahhahaha…(permintaan ini dituju khas kepada gerangan didalam gbr ini). sekian terima kasih..hehehheh…

    Like

  9. amboi.. still ada gaks yg responding lagi nih.. udah2 laa tu…dah masuk half month dah nih.. dah kusam wei.. suam2 kuku pun tidak.. dah sejuk lesi berita nih.. hihihii..

    Like

  10. give up la beb… x de dah rasanya kengkawan kita yg single lg yg blh wat cam tue..except k. zana..or is it her..???? adoiiii….

    Like

  11. adui.. faizz.. dah laa.. entry ni berminggu2 lamanya..hihihihi.. and out of so many kwans2 yg kita ada..pesal nama k.zana plak yg termuncul di kepala ko tu.. kihkihkihkihkih..
    dah la tu.. give up jer laa…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s