Pengkalan Balak-visited

At this very second, I am f****** tired. Ambik ko.

Never felt this horribly tired really. The long CNY break has taxed me to the max.  My Mak Itam and Pak Itam were with us from Spore. Hence, with the long school break, my better half and me, my  lil sis Awa and hub, secara ad-hoc nyer telah mengangkut diri sendiri dan semua batalion-batalion yang ada for a short trip mandi-manda, bbq, picnic, bla bla bla.. ke Pengakalan Balak, Melaka.

We were planning to go to Taiping orginally but since my geografi map memang fail 😀 we, instead landed there in Pengkalan Balak, Melaka.  hahahaha. The very long la the story. Penat nak citer. Hehe. But tu-lah, inilah pengorbanan namanya. Ahaks, big word. Aku paham ke maksudnya tuh? hehe.  What I meant was actually, despite me being sick, penat and all, menapak gak ler kesana.

Let me share some photos as usual eh. This time round however, since most of the time, yours truly 😀 tertido di dalam khemah.. not much gambar beach yang dapat di snap. Ini jer la yang ada…

As we arriving, singgah jab makan the famous rojak there (dalam gambar lum ada rojak tuh tapi..)

hani_mel1

 

then, the beach time (ahaks nih jer sesatunyer gambar sebelum saya zzzzzzzzzzzzzzzz)

hani_mel2

 

Ini anak buah saya yang begitu lasak tak ingat dunia, Zayyan nama dia..

hani_melakatrip-016

Hah.. ini mak dia..

hani_melakatrip-018

Told ya.. I was horribly super duper tired. This was before I slept the entire evening… bestnyer..

hani_melakatrip-025

the rest of the day was history.. for me lah. Nasib la ramai chef-chef on duty hari tuh..

hani_melakatrip-041

alahai.. Eusoff ku..

hani_melakatrip-046

My beloved nieces..

hani_melakatrip-053

and my son.. yummy yummy banyak nyer makan wei !

hani_melakatrip-034

 

oh before that, my other son ouch ouch ouch hurt himself.. 😦

hani_melakatrip-050

oh and before the nite ends, we had this sumptous, membuak-buak banyaknyer dinner-all-you-can-eat 😀 in Pengkalan Balak. Malangnya, oleh kerana kepenatan yang maha dahsyat, nobody snapped anything.

ok ok.. im sooo  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Gosh..

6 thoughts on “Pengkalan Balak-visited

  1. Mek Ha: 😀 ko babe
    Mek Ha: nampak jer
    Mek Ha: ahaks
    Mek Ha: ko baca citer aku ko idok nih
    Mek Ha: hehe
    Sherry: dah itu yang ko tayang2 in every picture
    Sherry: nampak lah aku
    Sherry: hehehe
    Mek Ha: hahahhahahaha
    Sherry: lagi mau tanya
    Sherry: cesss
    Mek Ha: 😀

    Like

  2. waduhh Zayyan is sooooo the cute & chubbably & bubbly! Is he the one lahir same2 ngan my Niran?
    Tu dia….patut pon hansem….ngok mak dia…cantik! hehehe…..

    psst..heard soo much bout the CNY break from mummy! Happening eh!! oohh…not forgetting got the tapau the ikan bakor from mummy! Sodaappp…..:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s