Lelaki Ini :)

Lelaki ini – Anuar Zain

Kasih

kenanganku
Ingatkah saat saat dulu

Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Ke mana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemana pun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku

Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…
 

🙂

Call me hopeless romantic ke apa ke, but music has always calm me down.

And this song, personally I think is nice. I love it and of course, I dont mind Anuar Zain neither 🙂

4 Replies to “Lelaki Ini :)”

  1. Aku dapat menjiwai setiap lagu mu kerana ku percaya jiwa kita serupa……oh lelaki…..aku tahu tidak mudah mencintai mu.

    Like

  2. adeh.. lagu ni kalau main mase raye nnti, msti aku rase takbest..

    ade ke sorang awek yg aku tgh bbtul nak knal tu sesuka je dia tetiba biar org lain kebas dia. taktau la kalu bole relate lagu ni directly ke tak, tp pasal dia ckp dia ske lagu ni, aku pun msti teringat kat dia bila lagu ni main.

    raye tahun lpas pun takbest pasal ade lagu lain yg duk main kat radio. tahun ni pun camtu gak. konfem² la ade main lagu yang ni pulak kat radio. bile la aku nak dapat raya ngan aman sentosa ni? hadui la…

    Like

  3. Ikhlas
    raya akan lebih best
    bila kita berhenti mengejar some girls or some boys
    also
    cuba dengar lagu raya M Nasir tuh
    pergh best per.. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s